Renata

Maak je eigen keuzes en volg je eigen plan, anders word je ingezet in andermans plannen.

Dat is de levensles die ik leerde tijdens mijn dienstverband bij een grote corporate.

In 2013 kreeg ik er de kans van mijn leven, een HR business project managementfunctie! Mijn ego voelde zich gevleid, maar ik werd er diep ongelukkig. Ik hield me volledig bezig met werkzaamheden waar ik geen energie van kreeg. Presteren was het enige dat telde. Het ging gepaard met veel stress, slecht slapen en weinig energie. Ik was een wandelend hoofd geworden.

Ik besloot terug te keren naar de functie waar ik meer in mijn kracht stond en tegelijkertijd startte ik met zelfreflectie. Waar ben ik goed in en waar krijg ik energie van?

In de jaren die volgde ben ik mij verder gaan ontwikkelen in mijn passies: coachen, sporten, voeding, orthomoleculaire- en fytotherapie. In 2016 richtte ik mijn eigen coaching praktijk op: 1 januari.

Mijn leven is enorm veranderd. Ik barst van de energie en ben bijna altijd in balans. Zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Dat gun ik jou ook!

Renata Pijpers
Coach & Orthomoleculair Adviseur, Vitaliteit & Leefstijl, Running Therapeut

ALS JE NIKS VERANDERT, VERANDERT ER NIKS

Waardevol

Ik geloof dat ons lichaam super krachtig is en ons veel te vertellen heeft. Enorm waardevol, mits je ernaar luistert. Een lichamelijke klacht ontstaat niet zomaar. Je lichaam geeft een signaal dat je iets mag veranderen.

Samen met jou stappen zetten en doorbraken bereiken richting jouw resultaat en een mooier leven, vind ik geweldig!

Scroll naar boven