Lichamelijke klachten

We kennen ze allemaal wel, van die lichamelijke klachten. Je bent er niet ziek van, je kunt ermee leven. En toch zit het je niet lekker. Elke maand migraine, altijd een beetje last van je maag of buik, acne of andere problemen.

Je denkt misschien dat dit bij jou hoort. Je hebt een manier gevonden om ermee om te gaan.

Maar hoe zou het zijn als je vrij bent van deze klachten en jouw lichaam functioneert zoals het zou moeten functioneren?

Jouw lichaam geeft aan dat er iets aan de hand is door middel van deze klachten. Je kan het negeren en dealen met het effect. Maar wat gebeurt er als je op zoek gaat naar de oorzaak en daar mee aan de slag gaat?

Waar heb jij last van en loop je maar mee door? Migraine, prikkelbare darmsyndroom, leaky gut, maagzuur? Een aantal veelvoorkomende klachten waar mensen geen actie op ondernemen.

Als je start met onderzoeken waar dit probleem ontstaat, dan is er een grote kans dat je je klachten kunt verminderen of oplossen. Hoe anders ziet jouw leven eruit zonder deze beperkingen?

We hebben wel geleerd om te presteren, maar we zijn verleerd te luisteren naar de signalen van ons lijf.

De aanpak

Werken aan lichamelijke klachten, doen we op de volgende manier:

deze mensen gingen je voor

Door de begeleiding ben ik me veel fitter gaan voelen en ik slaap zoveel beter.
Agaath
is 8 kilo afgevallen
Renata is kundig, kijkt samen met jou naar mogelijkheden, doet bruikbare suggesties, geeft een steuntje in de rug, maar laat de regie aan jou. Heel plezierig!
Claske
Slaapt eindelijk weer door

Welke keuze maak jij vandaag?

Ben je bereid om in actie te komen voor een blijvend resultaat?

Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in!

Scroll naar boven