smoothie

Overgewicht

Klaar met jojoën

Al 10x ben je eraan begonnen…een nieuw dieet. Vol energie ga je elke keer van start. ‘Dit keer gaat het me echt lukken!’, denk je vastberaden. Je behaalt ook een mooi resultaat, maar binnen de kortste keren zitten de kilo’s er weer aan. Hoe komt dat nou?

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die afvallen met een dieet, op termijn altijd weer aankomen. Ze bereiken weer het gewicht dat ze hadden vóór het dieet of ze werden zelfs zwaarder.

Succesvol afvallen

Met ALLEEN minder eten en meer bewegen, lukt het meestal niet om blijvend succesvol af te vallen.

Er zijn namelijk nog een aantal andere factoren die kunnen meespelen bij overgewicht. Een greep hieruit:

Om blijvend succesvol kilo’s te verliezen, moet je er eerst achter komen hoe je overgewicht is ontstaan. Uiteraard kan het zijn dat je gewoonweg teveel eet, de verkeerde voeding neemt of dat je te weinig beweegt. Mijn ervaring is dat er meestal ook nog andere redenen zijn waarom je bent aangekomen. We gaan samen vanuit de oorzaak werken aan een gezond gewicht en gaan voor een lange termijn resultaat!

Jouw leven gaat er blijvend anders uitzien.
En je spiegelbeeld ook!

Wil jij een blijvende verandering? Dan doen we het samen!

De aanpak

Hoe pakken we dit samen aan:

De frequentie van onze afspraken is conform het door jou gekozen programma. Tijdens de afspraken meten en wegen we om het resultaat te monitoren. Daarnaast bespreken we waar je tegenaan loopt op de diverse gebieden en wat er nodig is om dat op te lossen.

Resultaat

Renata schrijft op een bord

deze mensen gingen je voor

Renata is kundig, kijkt samen met jou naar mogelijkheden, doet bruikbare suggesties, geeft een steuntje in de rug, maar laat de regie aan jou. Heel plezierig!
Claske
Slaapt eindelijk weer door
Door de begeleiding ben ik me veel fitter gaan voelen en ik slaap zoveel beter.
Agaath
is 8 kilo afgevallen

Welke keuze maak jij vandaag?

Ben je bereid om in actie te komen voor een blijvend resultaat?

Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in!

Scroll naar boven