Energietekort

Iedereen is wel eens moe. Je had een drukke dag op je werk, veel aan je hoofd, iets te lang opbleven, intensief gesport. Dan weet waar je moe van bent en herstel je vanzelf weer.

Maar wat nu als je altijd moe bent? Zelfs als je net uit je bed stapt. Als je je snel futloos voelt en nergens zin in hebt? Als je je vrije tijd gebruikt om op de bank te hangen of om bij te slapen? Dan herstelt je lichaam niet meer en is er meer aan de hand. Het is dan de moeite waard om actie te ondernemen. Heb je een dopamine, magnesium of b12 tekort of is er een andere oorzaak waardoor je in de cirkel van moeheid blijft hangen?

We gaan samen op zoek naar de oorzaak zodat jij de stappen kunt zetten naar een energieker leven.

Door energietekort of vermoeidheid kom je in een negatieve spiraal terecht en is de stap zetten naar beweging of sporten heel lastig. Kies jij voor een leven met energie en plezier? Jij kunt vandaag de keuze maken!

Energiek opstaan en dat gevoel vasthouden de hele dag door.
Dat is hoe het hoort te zijn!

De aanpak

Werken aan meer energie, vraagt om werken aan:

Vermoeidheid is een gevoel dat we allemaal wel kennen. Toch is de oorzaak voor iedereen anders. En de aanpak daarmee ook. In de behandeling werken de aan de oorzaak, doorbreken we de overtuigingen en gewoontes die jou niet helpen. Je ontwikkelt een nieuwe leefstijl. Met meer energie, plezier en voldoening!

Resultaat

Renata schrijft op een bord

deze mensen gingen je voor

Door de begeleiding ben ik me veel fitter gaan voelen en ik slaap zoveel beter.
Agaath
is 8 kilo afgevallen
Renata is kundig, kijkt samen met jou naar mogelijkheden, doet bruikbare suggesties, geeft een steuntje in de rug, maar laat de regie aan jou. Heel plezierig!
Claske
Slaapt eindelijk weer door

Welke keuze maak jij vandaag?

Ben je bereid om in actie te komen voor een blijvend resultaat?

Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in!

Scroll naar boven