Renata

Coaching

“Renata ervaar ik als vriendelijk en zakelijke coach, ze is confronterend op een uitnodigende en uitdagende manier. Ze is praktisch en tegelijkertijd gaat ze volledig de diepte in dat maakt dat elke sessie leidt tot vele inzichten die af en toe pijn doen maar mijn leven echt hebben veranderd.”

Mijn klanten komen met zeer uiteenlopende vraagstukken. Van stress en burn-out klachten, loopbaanvragen tot levensvragen. Je hoeft geen probleem te hebben om voordeel te halen uit coaching. Zoals je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden.

Coaching helpt je om werk en privé gerelateerde doelen te verwezenlijken en je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Je gaat diepgaande persoonlijke inzichten verwerven waar je je hele leven voordeel uit haalt.

Wanneer kies je voor coaching?

  • Bij stress- en burn-out achtige klachten zoals kort lontje, continue vermoeid, moeilijk concentreren
  • Voor hulp bij het ontdekken en ontwikkelen van je talenten, capaciteiten en vaardigheden.
  • Indien je vast loopt in je carrière, relatie of bij andere grote levensvragen.
  • Indien je meer zelfvertrouwen, veerkracht en flow wil ervaren.
  • Voor hulp bij het stellen en behalen van je doelen.
  • Om inzicht te krijgen in je functioneren, je krachten en belemmeringen.
  • Om erachter te komen wat voor jou belangrijk is, wat je persoonlijke waarden zijn en hoe je daar focus op blijft houden
  • Indien je de balans wilt behouden of terugvinden in je leven.
  • Als je sneller resultaat wilt boeken

Hoe ziet een coaching traject eruit?

In je coachtraject ga ik je uitdagen om uit je comfortzone te stappen want als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan dan blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Dus je gaat experimenteren met ander gedrag omdat je op een nieuwe manier naar jezelf en de wereld gaat kijken. Dat is de wijze waarop je je ontwikkelt en dat kan af en toe confronterend en ongemakkelijk voelen.

Je groeit en je wereld wordt zoveel mooier. Je gaat resultaten bereiken die je eerder niet voor mogelijk hield.

In mijn sessies werk ik graag praktisch en resultaatgericht. Het is een combinatie van praten, oefeningen doen, theorie uitleggen en afwisselend binnen en buiten. De ene keer maken we een mooie wandeling in het bos of op het strand. En de andere sessie werken we binnen met diverse materialen zoals kaartspellen, opstellingen of een actieve sessie waarbij we de muren behangen met inzichten en oplossingen.

De investering in jou

Coaching is een investering in jezelf en eentje met een hoog rendement. Het mooie aan investeren in jezelf is dat het zich op vele manier terug betaalt. Meer flow en plezier in je leven, het ervaren van meer rust, inspiratie en inzichten die je hele leven veranderen. Werkgevers zijn vaak bereid (om een deel van het traject) te vergoeden omdat ook de werkgever mee profiteert van een coaching traject.

Mijn trajecten bestaan meestal uit 5-8 sessies waarbij outplacement en burn out trajecten uit 10-15 sessies bestaan.

deze mensen gingen je voor

Door de begeleiding ben ik me veel fitter gaan voelen en ik slaap zoveel beter.
Agaath
is 8 kilo afgevallen
Renata is kundig, kijkt samen met jou naar mogelijkheden, doet bruikbare suggesties, geeft een steuntje in de rug, maar laat de regie aan jou. Heel plezierig!
Claske
Slaapt eindelijk weer door

Wil jij met mij aan de bak?

Ben je bereid om in actie te komen voor een blijvend resultaat?

Scroll naar boven